Logo

Slåensaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Slåen, der har fået frost
Pr. l. saft:
350-400 g sukker
1/4 tsk Atamonpulver eller 1/2 tsk flydende Atamon
 
De rensede bær overhældes med kogende vand, der skal dække bærrene.
Bærrene gives et opkog, så de brister.
Henstår til næste dag, hvor saften gives et opkog og hældes over bærrene igen.
Står til næste dag, hvorefter saften sies fra, måles og gives et opkog sammen med sukker.
Saften skummes og tilsættes Atamon.
Kommes på Atamonskyllede flasker, der lukkes med det samme.


Tips: Slåen der ikke har fået frost, kan lægges et par dage i fryseren.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær i vin roséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os