Logo

Solbærgelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g solbær, gerne frosne
200 g sukker
1 dl vand
50 g solbær
 
Solbær og vand koges til saft.
Solbærsaften og sukkeret koges op under afskumning.
Saften skal være helt klar og den skal kunne stivne på bagsiden af en ske. Geléen afkøles og når den er næsten kold tilsættes solbær.

 

Tips: Er geéen ikke stiv efter afkøling, så prøv at koge den med lidt citronsyre

(2 tsk pr. 1 liter).

 

Geléen er velegnet til at hælde oven på en tærte, hvorefter den afkøles.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IsbakumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os