Logo

Solbærmamelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg solbær
600 g sukker
saft af en citron
evt. 1 tsk konservering
 
Solbærrene skylles.
Bær og citronsaft koges i ca. 5 min.
Sukker tilsættes og marmeladen koges godt igennem.
Skummes og tilsættes evt. konservering.
Hældes på rene glas og lukkes tæt med det samme. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AbrikosrisAbrikosris er spændende måde at give sine ris et mere eksotisk islæt.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os