Logo

Solbærsyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg solbær
4 dl vand
1 kg sukker
1 tsk konserveringsvæske

Skyl solbærrene. Bring dem i kog med vandet og kog dem ca. 10 min. ved svag varme. Rør sukkeret i. Kog syltetøjet i 10-12 min. uden låg og ved lidt stærkere varme. Tag gryden af varmen, tilsæt konserveringsvæske.
Hæld syltetøjet på rengjorte glas. Tilbind straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her