450 g  lammekød i tern
2 fed presset hvidløg
1 finthakket løg
1 tsk  stødt ingefær
2 tsk  stødt koriander
5 citronblade  eller 1 tsk revet citronskal
2 tsk  sukker 
60 ml. mælk
 salt
 peber
 
marinade: 
60 ml. vineddike eller tamarindevand
1 tsk  sukker
4 spsk  karrypulver
1 tsk  gurkemeje
1 spsk  abrikosmarmelade
2 laurbærblade 
1 finthakket, frisk chili uden kerner
 salt
Læg lammeterningerne i en dyb skål og bland hvidløg, løg, ingefær, koriander, salt og peber i.
Drys citronbladene eller -skallen og sukkeret henover og hæld mælken i.
Stil blandingen i køleskab i mindst 4 timer.
Til marinaden koges vineddiken sammen med sukker, karrypulver, gurkemeje, abrikosmarmelade og salt. 
Lad den småkoge i 5 min, til sukkeret er opløst.
Lad marinaden køle af og tilsæt laurbærblade  og chili under omrøring. 
Hæld mælken fra kødblandingen. 
Læg kødet i skålen med marinade og bland det godt sammen. 
Dæk det marinerede kød til og stil det i køleskabet natten over.
Steg eller grill kødet på spid. 
Opvarm saucen, og server den til.