Logo

Specier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40-50 stk

250 g hvedemel
100 g flormelis
175 g kold margarine
1 æggeblomme
Pynt: ca. 25 smuttede flækkede mandler

Bland hvedemel og sukker og smuldr margarinen heri. Saml hurtigt dejen med æggeblommen.
Tril dejen ud i en pølse ca. 3 cm tyk og sæt den på køl ½-1 time.
Skær den i ca. 3 mm tykke skiver. Sæt dem på plade med bagepapir. Læg en halv mandel på hver.
Bag ved ca. 200º i ca. 5 min. Afkøl på bagerist.
Tips
Dejen kan rulles i perlesukker. Opbevares i dåser. Dejen er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her