Logo

Spidskål med gratineret gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 - 6 spidskålblade
4 skiver gedeost i olie
saft fra ½ citron
4 skiver godt brød
salt og peber

Blancher bladene fra kålen i kogende letsaltet vand i 2 minutter. Hæld vandet fra. Rul kålen omkring gedeosten. Pensl kålen med lidt af den olie der hænger ved gedeosten. Gratiner osten i en varm ovn, 200ºC i 5 - 7 minutter. Steg brødet i lidt olie og server med den gratineret gedeost og pres lidt citron henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her