Logo

Spinat pirogger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. butterdej
1 bt feta (200 g) drænet og smuldret
1 mellemstort hakket løg
1 pk. tøet presset hakket spinat
muskat
salt
peber

Butterdej rulles tyndt ud, udstikkes med en stor tekop.
Når alle "kopperne" er klar laves en blanding af løg, feta, spinat smagt
til med salt, peber og muskat.
Dette fordeles på "kopperne" - lægges så halvdelen af dejen klappes
over fyldet- trykkes fast med en gaffel, pensles med æg, bages ca. 20 min. på 200°C , til de er gyldne.
Serveres både varme, lune el. kolde til en god salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her