Logo

Spinattimbale - Spinat timbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g frisk spinat
2 æg
2 spsk cremefraiche
 
Skyl spinaten og damp den blød i 1 min, i en stor gryde, med det vand der hænger ved.
Lad den dryppe godt af og blend den med de sammenpiskede æg, cremefraiche, salt og peber.
Fordel massen i fire smurte ovnfaste kokotter og bag dem i ovnen i 20 min. ved 190ºC, til æggemassen er helt fast

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (15 stemmer)
Siden er blevet set 4.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
44216-06-2011 10:27:39 Nina
jubii

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her