Logo

Sprængt poulard - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Trækketid: 1/2-2 døgn. Kogetid i trykkoger: 20 min.

1 poulard på ca. 1200 g
Saltlage af: 3 l vand og 240 g groft salt

Kogelage:
2 delte gulerødder
1 delt løg
2 delte porrer
6-8 hele peberkorn
suppevisk af porretop, 1 bdt persille og 1 laurbærblad

Smørsauce:
1 1/2 dl suppe
100 g smør
1 bdt hakket persille

Opløs saltet i vandet - lagen skal være helt kold inden den hældes over den istandgjorte poulard.
Lad poularden trække i saltlagen fra 1/2-2 døgn, afhængig af, hvor salt den ønskes.
Kom poularden i vand der lige dækker.
Tilsæt grønsager, hele peberkorn og suppevisk.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad poularden koge i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Smelt smørret og 1 1/2 dl af suppen i en lille gryde.
Kom den hakkede persille i.
Server denne smørsauce til den sprængte poulard sammen med kogte kartofler og grønsager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
4105-05-2015 12:40:40 Niels Foder
Frossen flødepeberrod til er en drøm

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os