1500 g  svinekam uden svær
4 spsk  salt
1 spsk  sukker
1 gulerod
1 løg
10 sorte peberkorn
500 g  friske grønne asparges
25 g  smør
25 g  hvedemel
3 dl  suppe fra kødet
1 dl  fløde 13%
salt og peber
1 bakke brøndkarse
Gnid kødet med salt og sukker og læg det i en plastpose i køleskab i 2 døgn. Vend posen af og til. 
Skyl kødet. Kom det i en gryde med kogende vand så det lige dækker. Bring det i kog, og fjern skummet. 
Tilsæt de rensede urter og peberkorn. 
Smag på suppen efter 10 minutter; er den meget salt skiftes vandet. 
Kog ved lav varme under låg ca. 1 time. 
Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65ºC, så er kammen færdig. 
Tag kødet op, og lad det hvile tildækket i ca. 20 minutter, mens frikasséen laves. 
Skær aspargeserne i passende stykker. 
Smelt smørret og pisk melet i. 
Spæd med suppen til passende konsistens. 
Tilsæt fløde, og lad det koge igennem. 
Kom aspargeserne i, de skal have 4-5 minutter. 
Smag til og vend klippet brøndkarse i lige inden servering. 
Skær kødet i tynde skiver.