Logo

Sprøde asier 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 kg asier
250 g groft salt
Lage: 2 l eddike
9-12 dl sukker
15-20 dildskærme
1 kogepose bl. syltekrydderier
300 g skalotte- eller perleløg
6 cm peberrod
3 laurbærblade
1 spsk konserveringsvæske
 
Skræl asierne, flæk dem på langs og skrab kernerne ud med en ske.
Læg dem med den buede side opad, lagvis med salt.
Sæt dem koldt 12 timer.
Tag asierne op og tør dem omhyggeligt helt tørre med et rent viskestykke. Læg dem lagvis i en rengjort krukke, med den buede side opad.
Kog lagen sammen af eddike, sukker, løg og krydderier.
Tag gryden af varmen, tilsæt konserveringsvæske og hæld den kogende lage over asierne.
Læg en tallerken over, så asierne holdes under lagen.
Tilbind straks.
Smager bedst efter 1 måned.
Syltekrydderierne og peberroden fjernes efter 2 mdr., for at asierne ikke skal blive for stærke.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Erotiske jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os