Logo

Squash syltet som asier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg renset squash

Saltlage:
1 l. vand
100 g salt
2 dl eddike

Eddikelage:
4 dl eddike
1 dl vand
350 g sukker eller farin
1/2 kg små løg
1 dildskærm
10 hele nelliker
1 Tawana kogepose med kryderier
1 tsk konserveringsmiddel

Squashene vaskes, deles og udhules.
De skrælles, skæres i stænger og lægges i saltlagen og stilles køligt 1 døgn.
Si væden fra.
Eddike og vand bringes i kog og tilsæt sukker, skoldede pillede løg, dildskærmen og kogeposen med krydderierne.
Koges i 5 minutter, tag gryden fra varmen og tilsæt konserverings- middel.
Squashene kommes i en ren krukke og den varme lage hældes over.
Krukken dækkes med et klæde og bindes til, når indholdet er koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CassataEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os