Logo

Squashpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl ris
3 groftrevne squash
3-4 løg i tern
1 bk champignon
2 tsk olie
1 dl fløde 13%
2 dl mælk
2 æg
80 g reven ost 30%
salt og peber
 
Risene koges i 4 dl vand tilsat salt.
Løg, champignon og squash svitses i olien.
Ris, fløde, mælk og ost tilsættes.
Smages til, med salt og peber.
Hældes i et smurt ovnfast fad.
Bages ved 200ºC i ca. 15 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her