Logo

Stegt andebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 andebryst eller flere 
olivenolie
salt
 
Rids andebrystet og gnid det med salt.
Opvarm ovnen til 210ºC.
Varm olien op på en pande og brun skindsiden på andebrystet til det er
gylden, sæt herefter andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i 20
min, herefter tages det ud og hviler i 20 min med den tykke ende op så
blodet vil trække mod den tynde ende.
Andebrystet skæres i tyndeskiver, fladt som man skærer en røget laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her