Lammekølle
10 røde og gule peberfrugter (ca. 1 kg)
300 g Fetian i ½ cm tykke skiver
Marinade:
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk groft salt
Friskkværnet peber
3 spsk olivenolie
2 spsk vand
Pynt:
Små persillekviste.
Halver peberfrugterne på langs, fjern kærnehusene og skyl dem i rigeligt koldt vand. Tør dem godt. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, og grill dem midt i ovnen i ca. 7 minutter - til skindet er mørkt. Lad peberfrugterne køle lidt af og fjern skindet. Skær peberfrugterne i lange strimler, ca. 1 cm brede.
Marinade:
Pisk eddike salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst. Anret Fetina og peberfrugter på et fad. Hæld lidt marinade over og server resten i en skål ved siden af.