Logo

Stegt lammekølle med fetinasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekølle
10 røde og gule peberfrugter (ca. 1 kg)
300 g Fetian i ½ cm tykke skiver

Marinade:
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk groft salt
Friskkværnet peber
3 spsk olivenolie
2 spsk vand

Pynt:
Små persillekviste.

Halver peberfrugterne på langs, fjern kærnehusene og skyl dem i rigeligt koldt vand. Tør dem godt. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, og grill dem midt i ovnen i ca. 7 minutter - til skindet er mørkt. Lad peberfrugterne køle lidt af og fjern skindet. Skær peberfrugterne i lange strimler, ca. 1 cm brede.

Marinade:
Pisk eddike salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i til sidst. Anret Fetina og peberfrugter på et fad. Hæld lidt marinade over og server resten i en skål ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Ulve i Danmark
Effektiv reklame - klik her