4 personer: 
 
4 rødfiskefileter (ca. 600 g) 
4 porrer (600 g) 
500 g spaghetti el. lign. 
2 fed hvidløg 
1 ½ spsk olie 
2 dl grønsagsbouillon 
salt og peber 
 
1 person: 
1 rødfiskefilet (ca. 150 g) 1 porre (150 g) 
125 g spaghetti el. lign. 
 ½ fed hvidløg 
1 tsk olie 
¾ dl grønsagsbouillon 
salt og peber 
 
Skrab skællene af fiskefileterne og rids skindet på kryds og tværs med en skarp kniv. 
Snit de rensede porrer fint. 
Sauter porrerne i en gryde med knust hvidløg og 1 spsk (½  tsk) olie. 
Tilsæt bouillon og lad det simre under låg, til porrerne er helt møre. 
Tag halvdelen af porrerne op og blend resten med væden til en jævn sauce. 
Vend porrerne i saucen, giv den et opkog og smag til med salt og peber. 
Varm en pande med ½ spsk (½  tsk) olie godt op. 
Krydr fiskefileterne med salt og peber og læg dem på panden med skindsiden nedad. 
Lad dem stege ca. 3 minutter på hver side. 
Server med friskkogt pasta vendt med porresauce. 
 
Energi pr. portion: 3000 kJ/720 kcal  Protein: 27,2% Fedt: 12,1% Kulhydrat: 60,7%