Logo

Stegt spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g spinat,
1/2 l vand,
1/2 dl olivenolie,
stødt sort peber,
1/2 tsk fintrevet muskatnød,
salt,
1 tsk råsukker.

Spinaten nippes, skylles, blancheres og hældes i en sigte. Spinaten hakkes groft med en kniv.
Olie kommes i en tykbundet gryde og varmes op. Den hakkede spinat, krydderier og sukker tilsættes, retten sauteres og smages til.
Serveres straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!