Logo

Stegt vildtmørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg vildtmørbrad,
frisk ingefær,
peber, salt,
smør,
3 dl vildtfond,
50 g hvedebrød uden skorpe.

Mørbraden skæres ud i 4 eller 8 stykker. Bankes let med fx en knyttet hånd.
Ingefær rives, peber og groft salt stødes i en morter. Krydderierne blandes og gnides ind i kødstykkerne.
Lidt smeltet smør kommes over, og kødstykkerne steges på grill.
Vildtfond koges med revet ingefær og peber. Hvedebrød opløses i lidt af fonden. Blandingen pureres gennem en sigte. Saucen jævnes med hvedebrødspureen.
Koges ca. 5 min. og smages til.
Mørbraden anrettes på et fad, og saucen hældes over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RomfromageFromage til dessert. Se opskriften på den lækre fromage med rom her
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!