Logo

Stikkelsbær chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 kg grønne stikkelsbær
150 g skalotter
250 g rosiner
2 spsk salt
250 g sukker
1/2 l. eddike
1 tsk stødt ingefær
1 tsk cayenne
1 tsk allehånde
1 tsk nelliker
 
De pillede, klippede, skyllede stikkelsbær, løgene og rosinerne køres gennem maskinen og blandes i syltegryden med de øvrige ingredienser.
Så sættes den over ilden og den koger stille med jævnlig omrøring, til den er som tyk vælling.
Så hældes den på rene krukker, som bindes til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IngefærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os