Logo

Stikkelsbærgelé 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg stikkelsbær (grønne og umodne)
1/2 l. vand
500 g sukker pr 5 dl saft
 
Skyl stikkelsbærrene og kom dem i en gryde med vand.
Kog til stikkelsbærrene brister.
Hæld dem til afdrypning i en saftpose eller et rent klæde over en sigte
natten over.
Mål saften og beregn sukkermængden.
Bring saften i kog og rør sukkeret i lidt ad gangen.
Lad saften koge, til den kan bestå geleprøven og er lyserød.
Skum af.
Kom geleen i rengjorte, små glas.
Læg et rent klæde over og lad geleen køle af.
Luk glassene til, når geleen er stivnet.
Opbevares mørkt og køligt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandeltærte med blommer og vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os