Logo

Stikkelsbærkompot med hyldeblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g stikkelsbær
1/2 spsk citronsaft
75 g rørsukker
1/2 spsk hyldeblomster


Skyl og nip stikkelsbær og bland dem med citronsaft og rørsukker i en gryde.
Bring det langsomt i kog under låg.
Tag låget af og lad det koge igennem.
Drys hyldeblomster i og lad det simre til kompot – ca. 5 min.
Hæld det over i en skål og lad det blive helt koldt.
Server kompotten som den er, med fløde eller is, eller vend den med flødeskum.

Tips: Kan også blive til en dejlig sommermarmelade. Lav en større portion, brug 3/4 kg sukker pr. kg bær og tilsæt evt. gelerings- og konserveringsmiddel. Hæld på skoldede glas og luk dem til med det samme.
 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• S'moresS'mores er meget populære i både USA og Canada. S'mores er helt simpelt bare to kiks med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os