Logo

Stikkelsbærmarmelade med vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg modne stikkelsbær
750 g sukker
1/2 stang vanilje
Bruges mindre end 750 g sukker skal der tilsættes 1 spsk Atamon pr. kg bær.
 
Bærrene nippes og skylles og hældes i en sigte til afdrypning.
Sukker og 4 dl vand koges til en sukkerlage, bærrene kommes i og marmeladen koges i ca. 20 min. ved svag varme.
Marmeladen skummes hyppigt under denne kogeproces.
Marmeladen hældes på rene glas og der lukkes / bindes til straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os