Logo

Stikkelsbærrelish – Stikkelsbær relish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g stikkelsbær
250 g tomater
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
125 g løg
1/2 fed hvidløg
2 dl eddike
1 dl lys sirup
200 g sukker
2 tsk salt
1 brev melatin syltekrydderier
1 stk hel ingefær
1 tsk Atamonpulver eller 2 tsk flydende Atamon
 
Den rensede frugt og de skoldede, pillede løg hakkes fint eller males gennem en kødmaskine.
Alt blandes, overhældes med eddike, sukker, sirup og salt.
Krydderier og ingefær lægges ved.
Massen bringes langsomt i kog og koges ca. 10 minutter.
Krydderierne fjernes.
Atamon røres i.
Relishen hældes i varme, Atamonskyllede glas der lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kaffeis med kaffesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os