Logo

Store kokostoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
150 g melis
200 g fint kokosmel
50 g smør smeltes og afkøles ( det skal være smør)
 
Melis og kokosmel blandes godt sammen med en ske (ikke elpisker),
æg røres meget forsigtig i og til sidst med let hånd det afkølede smør.
Formes i hånden lige som frikadeller og sættes som toppe på en plade.
Bages ved 160ºC i 25 minutter 
 
Dyp evt top eller bund i smeltet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her