Logo

Suppe med forårsgrønsager - 2 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
2 tsk olivenolie
2 stilke bladselleri med blade, hakket
2 porrer, hakket
1 gulerod, skåret i fine terninger
50 g korn, fx. perlebyg (se tilberedningstid på pakken)
1,2 l frisk grønsagsfond (se dette)
125 g sukkerærter, snittet på skrå
salt og peber
 
Opvarm olien i en gryde og tilsæt hakket bladselleri sammen med porrer og gulerod.
Lad blandingen koge over medium varme i 10 minutter.
Tilsæt korn og fond under omrøring, smag til med krydde­rier og lad det simre i 20 minutter. Tilsæt til sidst sukkerærter og lad suppen simre i et par minutter.
Øs suppen op i varme suppetallerkener og server.
 
kJ 322; protein 3 g; fedt 2 g; kulhydrat 13 g
 
Variation: Kraftig lammesuppe (4 personer)
Suppen tilberedes efter hovedopskriften, men i stedet for sukkerærter tilsættes 125 g kogt, strimlet, magert lammekød.
Når kødet er kommet i suppen, koges suppen i 5 minutter inden servering.
 
kJ 562; protein 11 g; fedt 5 g; kulhydrat 13 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her