Logo

Sursyltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sveskeblommer
5 dl hvidvinseddike
250 g sukker
1 laurbærblad
 
Prik blommerne og kom dem i en krukke.
Hæld eddiken over.
Lad det trække i 1 døgn.
Bring halvdelen af eddiken i kog sammen med sukker og laurbærblad.
Kom lagen i et rengjort glas og afkøl den.
Kom blommerne i og luk til.
Opbevares i køleskab.
 
Tips: Blommerne er fine som tilbehør til stegt kød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PassionsfrugtsgranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os