Logo

Sursyltede portulakstilke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tykke, saftige portulakstilke (500 g rensede)

Saltlage:
1 l. vand
125 g salt

Syltelage:
¾ l. eddike
125 g skoldede, pillede perleløg
2 laurbærblade
1 bundt frisk dild
200 g sukker
1 ½ tsk konserveringsmiddel

De friske blade på portulakstilkene kan stuves sammen med spinat.
De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm, og lægges i saltlage. Stilles køligt i 1 døgn. Eddike, løg, laurbærblade , fintklippet dild og sukker koges 5-10 min. De afdryppede stilke lægges i og gives et opkog. Konserveringsmiddel tilsættes. Hældes op og bindes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her