Logo

Sushiris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Man kan naturligvis ikke lave sushi uden sushiris, så her er en forholdsvis tilgængelig opskrift. Brug risene til at lave nigiri, maki-ruller og så videre med for eksempel laks eller tun.

 

1 kg sushi-ris
1 1/4 l vand
125 ml. sushi-vineddike
2 tsk salt
2 spsk sukker

*
 
Vask risene i koldt vand og kog dem i vandet i 22 minutter.
Sluk for varmen og lad risene stå og trække med låg i ca. 20 min.
Tilberedes i en tykbundet gryde.
Når risene er kogt, lægges de i en fladbundet skål, der ikke må være af metal.
Pløj forsigtigt frem og tilbage med en træspatel.
Kog nu i en gryde vineddike, salt og sukker til en klar væske og tilsæt den derefter i en tynd stråle risene, så den bliver godt fordelt.
Rør forsigtigt rundt imens.
Risene skal derefter afkøles (med en vifte) til de har kropstemperatur.
Derefter er de klar til brug.
Een del sushi opskrifter er afprøvet og denne er den bedste indtil videre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glace au fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!