Logo

Svinekød i kål i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g magert svinekød
50 g smør
2 ½ dl bouillon
¼ hvidkålshoved
3 syrlige æbler
2-3 løg
4 nelliker
salt
peber
persille

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i skiver og derefter i strimler, brun det i fedtstof på en pand. Kom det i stegesoen sammen med grofthakket løg, snittet kål og revne æbler. Drys salt og peber i og kom nellikerne ved. Bland det hele godt. Stilles i ovnen ved 200 º i ca. 1 ¼ time. Smag retten til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her