Logo

Syltede agurker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ens gastronomiske liv er langt smukkere, når der står et par glas hjemmegjorte agurker på hylden i skabet. Agurkeeddiken skal for øvrigt ikke smides ud. Den kan for eksempel bruges til dressinger.

2 kg agurker, så små som mulige
saltlage
1/2 kg pillede skalotteløg
150 g peberrod i stykker
3 poser syltekrydderier
2 liter eddike
1/2 kg sukker
evt. en dildskærm til hvert glas

Agurkerne renses og prikkes med en gaffel. De lægges i saltlage i 12 timer. Derefter tages de op, tørres og kommer i glas sammen med løg, peberrod og syltekrydderier. Kog en eddikelage af eddike og sukker og hæld den over agurkerne.
Lad det trække 12-18 timer, hæld eddiken fra og kog den op en gang til. Kom dildskærme i glassene, hvis man holder af dild, og hæld den varme eddike over igen. Kom agurker og eddikelage i glas, luk dem og stil dem koldt. Hvis man ikke har et koldt sted at opbevare det man sylter, kan konserveringsmiddel tilsættes. I dette tilfælde to spiseskefulde Atamon, som tilsættes når lagen har kogt op anden gang.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med flødeskum og hjemmelavet syltetøjDenne gammeldags sommer-dessert kan fyldes med hjemmelavet syltetøj eller sæsonens friske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
19224-09-2010 16:08:14 Nick
Giver smag.
19324-09-2010 15:08:36 Lissy Thellufsen
Hvad gør peberroden ?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os