Logo

Syltede agurker 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg små agurker
 
Saltlage:
100 g salt pr. liter vand
125 g skalotteløg
4 stk peberrod ca. 50 g 
10 esdragonblade
2 hylstre spansk peber
5 skiver peberrod
1 l. eddike
500 g sukker
1 spsk Atamon
 
Agurkerne prikkes og lægges i saltlage et døgn, hvorefter de tages op, tørres af og lægges i krukker eller glas med krydderierne imellem.
Eddike og sukker koges sammen, hældes over agurkerne.
To dage efter koges eddiken op, konservering tilsættes og lagen hældes over agurkerne.
Lidt pres lægges på og det lukkes tæt til med det samme.
 
Tips:  Som krydderi til agurker kan også bruges dild og laurbærblade eller sort peber og ingefær.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grand Marnier marinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os