Logo

Syltede blommer - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg udstenede blommer

2 dl vand

1/2 kg sukker

1 stang vanilje

3-4 skiver citron

konserveringsmiddel

(valnøddekerner)

 

Kom de skyllede blommer på rene glas.

Bring vand, sukker, vanilje og citron i kog og lad det koge i 10 minutter.

Tag gryden fra varmen og tilsæt kon­serveringsmiddel.

Hæld den koghede lage over blommerne, som stilles koldt.

Der røres af og til i blommerne i 2-3 dage, inden de lukkes til.

 

Tips: Lagen kan tilsættes 50-75 g flækkede valnøddekerner, efter den har kogt.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvide ferskner i Grand MarnierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os