Logo

Syltede blommer med rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg blommer
500 g sukker
1 1/2 dl rødvin
1/2 dl eddike
1 dl vand
1 tsk kanel
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon
 
Sukker, rødvin, eddike og vand koges til lage, hvori de prikkede blommer
koges ved ganske svag varme 5-10 min. Blommerne lægges i varme glas.
Saften gives et opkog, skummes, tilsættes kanel og Atamon og hældes over.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Isbombe MarquiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os