Logo

Syltede græskar -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Græskar kan syltes i god tid - og tilbered gerne en stor portion.
De smager skønt til de fleste vinter­måltider.
 
1 hokaido græskar
3 dl hvidvinsvinaigre
2 dl vand
2 dl sukker
1 spsk hel sort peber
2 cm hel inge­fær
Skal af 1 appelsin
Salt
 
Skræl græskarret og fjern kerner og hinder.
Skær kødet i grove klodser.
Blancher stykkerne i letsaltet vand i 6-10 min., så de stadig er al dente.
Kog en lage af vinsvinaigre, vand, sukker, peber, ingefær og appel­sinskal.
Læg græskarstykkerne i skoldede sylteglas og hæld den varme lage over. Luk glassene til.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os