Logo

Syltede grønne tomater 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg små grønne tomater
3 dl vand
1 spsk salt
4 dl eddike
3/4 kg sukker
1 stk ingefær
1/2 stang kanel
1 bundt dildkroner
Atamon

Prik tomaterne og lav en lage af kogt - koldt - vand, eddike og salt, læg tomaterne heri natten over.
Kog 4 dl af denne lage med sukker, ingefær, kanel og tomater, - svagt - i 8 min, og kommes i glas.
Lagen koges ind i ca. 20 min, til allersidst tilsættes Atamon, dilden kommes øverst i glasset, lagen hældes over, det bindes til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daimis med karamelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os