Logo

Syltede hyben 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g rensede hyben skaller
1 dl vand
1 spsk eddike
100 g sukker
evt. konserveringsmiddel
 
Kog skallerne møre i 20 min. i vand med sukker og eddike.
Tag skallerne op og lad dem løbe lidt af før de lægges i et skoldet glas.
Kog lagen lidt ind hæld den over de kogte hyben og luk glasset.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bananflan med reven appelsinskalFlan er en dessert der oprindeligt er fra Spanien. Desserten findes dog også i en engelsk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
79221-03-2010 17:04:39 Mona
Den opskrift skal jeg helt sikkert prøve snart. Jeg er vild med hyben og bruger ofte hyben i min madlavning.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os