Logo

Syltede jordbær i orangesirup krydret med muskat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Syltede jordbær er en rigtig lækkerbisken, serveret til is, koge eller dryp­pet over en salat.
 
500 g jordbær
2 appelsiner
1/2 tsk reven muskatnød
5 dl lys muscovadosukker eller rå rørsukker
 
Nip stilken af jordbærrene og læg dem i en gryde med saft af 1 appelsin og skiver af 1 appelsin.
Tilsæt vand, til det dækker lad sim­re, til jordbærrene er bløde.
Tag jordbærrene op og mål lagen af til ca. 6 dl lage tilsættes 5 dl sukker.
Juster lagen ved eventuelt at tilsætte lidt mere vand.
Lad lagen koge, til konsistensen er som tynd sirup, og tilsæt reven mus­katnød.
Kom bærrene på skoldede sylteglas og hæld siruppen over
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os