Logo

Syltede pærer uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g pærer
5 dl vand
1 spsk eddike
vanilje
konserveringsmiddel
 
Pærerne skrælles, halveres og lægges i eddikevandet.
Koges møre i eddikevandet tilsat vanilje og sødemiddel.
Lægges i glas skyllet med konserveringsmiddel.
Lagen koges op, og tilsættes konserveringsmiddel.
Hældes over pærerne og tilbindes straks.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1326626-10-2021 13:54:16 madABC.dk
Sødemidler søder forskelligt, pærers sødhedsgrad er også forskellig og vores ønsker om hvor søde pærerne skal være er vel også forskellig. Så du må prøve dig frem.
1326525-10-2021 18:54:51 Birthe Kirsten Faust
Hvor meget sødemiddel skal der i?

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her