Logo

Syltede rødbeder med dildkroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 kg rødbeder, de runde er bedst
3 spsk salt
2 l eddike
800 g sukker
1 spsk hel allehånde
3 laurbærblade
4 spsk hele sennepsfrø
2 spsk hel sort peber
1 kvist frisk timian
stor dusk dildkroner
10 cm peberrod i tynde skiver

Kog rødbederne næsten møre i vand, det tager 30-45 min. alt efter størrelse. Når de er kølet af, gnides skindet af, de skæres i skiver og kommes i skoldede syltetøjsglas.
Kog de øvrige ingredienser sammen til en lage som hældes over rødbederne.
Fyld glassene op med kogende vand, hvis der ikke er lage nok, og læg peberroden i skiver øverst. Luk glassene med skoldede låg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade tagliatelle med hindbær og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os