Logo

Syltede rødbeder, nemme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg rødbeder
1/2 liter eddike
250 g sukker
 
Rødbederne kommes i vand, vaskes og skures grundigt.
Koges i vand tilsat lidt salt (1 tsk) i ca. 1 time.
Hæld vandet fra og læg i koldt vand, skrællen gnides af, HUSK handsker.
Skæres i tynde skiver, måske med bølgeskær.
Eddike og sukker bringes i kog, rødbedeskiverne kommes i og koges op igen. Skyl glas i Atamon, kom rødbederne i glassene og luk låget trods varme.
Stilles først i køleskabet når de åbnes.
Rødbederne kan spises så snart de er blevet kolde.

 
Tips: Husk at tage handsker på, rødbeder er meget røde.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladeispinde dyppet i chokolade med nøddedrysDet er ikke så svært, men kræver lidt planlægning at lave sine egne dejlige ispinde. Og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os