Logo

Syltede solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg nippede solbær
2 dl vand
1 lille stang kanel
1 kg sukker
1 1/2 dl rom
1 tsk Atamon
 
Varm solbær, vand og kanelstang langsomt under låg, til bærrene safter, og lad derefter bærrene småkoge i 4-5 min.
Flyt gryden fra varmen, rør sukker, rom og Atamon i og fortsæt med at røre til sukkeret er helt opløst.
Fordel syltetøjet på rengjorte glas, skyllet med Atamon, og bind til med det samme.
Gode som fyld til pandekager eller til æbleskiver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os