Logo

Syltekirsebær uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg syltekirsebær
2 citroner
1 lille stykke kanel
1/2 dl Peter Heering
40 g Grøn Melatin

Bærrene skylles, stilke og sten fjernes. Halvdelen af bærrene halveres og resten køres en tur i frugtpresser. Frugt, kanel og citronsaft koges i 4 min. Grøn Melatin tilsættes under omrøring og koges med i 2 min. Gryden tages af varmen. Kanalen fjernes og likøren røres i. Det varme syltetøj fyldes i Atamonskyllede glas, som lukkes straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os