Logo

Syltet kinaradise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Do Thua

1 mellemstor kinaradise i tynde skiver
salt
10 skalotteløg
1 mellemstor gulerod i tynde skiver
2 1/2 dl cayote eller grøn papaya i tynde skiver
5 dl fishsauce
1 1/2 dl palmesukker
2-3 udkernede, små røde chili i skiver
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk salt
2 tsk peber

Drys salt over radiseskiverne og lad dem trække i 30 minutter. Dup dem tørre med et klæde. Skyl og tør skalotteløgene. Læg samtlige grønsager til tørring i solen 1 dag (eller ved meget lav temperatur i ovnen i ca. 3 timer). Kom grønsagerne i et steriliseret glas. Varm fiskesauce, palmesukker, chili, hvidløg, salt og peber i en lille kasserolle. Lad det simre og kog ind i 10 minutter, til lagen er reduceret med en tredjedel. Hæld lagen over grønsagerne. Læg låg på og lad grønsagerne trække mindst 1 uge inden anvendelse.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den lette karamelovertrukne frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os