Logo

Tærte med hakket oksekød, fetaost og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 plader butterdej
Fyld:
2 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
500 g hakket oksekød ( 12% fedt )
1 dåse flåede tomater
2 æg
2 dl piskefløde
100 g fetaost
50 g sorte oliven
Tilbehør: salat
 
Rul butterdejen ud i et tyndt lag.
Fordel dejen i en smurt tærteform.
Forbag tærtebunden ved 200ºC i 10 min.
Hak løg og hvidløg fint og svits løgene i olien.
Tilsæt kødet og svits det.
Blend de flåede tomater.
Pisk æggene sammen med fløde og kom de flåede tomater i.
Tryk den forbagte bund flad og fordel kødet på bunden.
Hæld æggemassen over og fordel fetaost skåret i tern og oliven på tærten.
Bag madtærten færdig ved 200ºC i 35 min. 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crêpes SuzetteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!