Logo

Tørring af modne tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Modne tomater
 
Tomater indeholder megen væske.
Kødfulde tomater er derfor de bedst egnede.
Tomaterne skæres i både eller for de mindste i halve og lægges på risten
med skindet nedad.
Risten stilles i ovnen ved 40-50ºC, for almindelig ovn med døren på klem, i
varmluftsovn se i brugsanvisningen hvad der anbefales.
I en almindelig ovn sættes kun en rist i ad gangen.
Tørretiden variere fra 24-36 timer afhængig af vandindhold.
De er færdigtørrede, når de føles læderagtige, og når der ikke kommer
fugt, hvis man bøjer dem.
Tørrede tomater kan lægges i et sylteglas med en kvist rosmarin og
overhældes med olivenolie.
Efter 1 uge er de fine at spise til antipasto (forret) eller til madlavning i
almindelighed.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her