2 personer 
 
250 g mellemkam uden spæk 
300 g kartofler 
300 g selleri 
300 g porre 
150 g gulerod 
1 bouillonterning timian, 
salt og peber 
15 g margarine 
hakket persille til pynt 
 
Skær kartoflerne, gulerødderne og porre i skiver, selleri i terninger. 
Steg koteletterne alt efter tykkelse, tynde ca. 2 minutter på hver side i lidt margarine. 
Læg koteletterne op på en varm tallerken. 
»Vend« kartofler, gulerødder og selleri på den varme pande. 
Hæld grønsagerne op i en gryde sammen med 1 ½ dl vand og 1 bouillonterning. 
Kom bladene fra en stilk frisk timian ved og drys salt og peber på. 
Kog blandingen 5 minutter eller til grønsagerne er tilpas møre. 
Porre og koteletter koges med i yderligere 5 minutter. 
Smag retten til med lidt mere timian, salt og peber. 
Server retten med finthakket persille. 
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 4168, kcal 992, fibre 36 g, fedt 28 g, kolesterol 150 mg.