Logo

Tips: Æg i en fart

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Har man el-komfur, kan man hurtigt få et blødkogt æg ved at fylde vand i en kasserolle, så det kun lige dækker bunden, lægge et æg i og skrue op på fuldt blus. Når vandet koger, slukkes der, og man lader æg­gene ligge - 3 ½-4 minutter ­alt efter hvor blødt ægget skal være. Tiden retter sig naturlig­vis efter, hvilken type gryde, man har, og hvor meget el­komfuret varmer. Så der skal eksperimenteres lidt, før man får perfekte æg i en hast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her