Logo

Tips: Pasta kogning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Pasta kogning

Frisk pasta: Kom frisk pasta i en gryde med rigeligt spil­kogende vand tilsat salt. Kog den i 5 minutter, eller indtil den stiger op til overfladen.

Undgå overkog. Lidt olie eller smør i vandet forhindrer, at pastaen klistrer sammen, eller at gryden koger over.

Når pastaen er kogt, hældes 1 spsk koldt vand i gryden, inden vandet hældes fra, så undgår man at pastaen klistrer.

Server den meget varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 5.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du økologisk mælk?
Effektiv reklame - klik her