Logo

Tips: Varmt brød fra stegepanden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Man kan friske et par stykker kringle eller nogle boller op på en stegepande. Stegepanden varmes først godt igennem (den skal være meget varm). Så af­brydes varmen, og brødet læg­ges på panden med et låg over. Det skal stå, til panden er næ­sten kold - men så er brødet også, som var det netop hentet ud af ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her